Vi opplever av og til utfordringer med våre etiketter som skal kunne åpnes for tilberedningstips. Se nedenfor for steketipsene.
Steketips Ribbe i stekepose:
- Forvarm ovnen til 220 °C. Viktig for å få sprø svor.
- Plasser ribben i stekpose med svorsiden opp i en langpanne eller i en ildfast form. Bygg opp ribben med en ball aluminiumsfolie under slik at den blir høyest på midten av stykket. Dette er viktig for å få sprø svor over hele ribben. Posen åpner seg under steking, så det er viktig at den ligger i ovnen med svorsiden opp gjennom hele steketiden.
- Stek ribben i 60 minutter på 220 °C. Fjern toppfilmen helt og stek videre i ca. 30-50 minutter til svoren er sprø.
- La ribben hvile i 10-15 minutter før du skjærer den opp.
Tips: Bruk sjyen i posen til saus.
Steketips Ribbenstek i stekepose:
- Forvarm ovnen til 220 °C. Viktig for å få sprø svor.
- Plasser steken i stekpose med svorsiden opp i en langpanne eller i en ildfast form. Posen åpner seg under steking, så det er viktig at den ligger i ovnen med svorsiden opp gjennom hele steketiden.
- Stek ribbensteken i 60 minutter på 220 °C. Fjern toppfilmen helt og stek videre i ca. 30-50 minutter til svoren er sprø.
- La ribbensteken hvile i 10-15 minutter før du skjærer den opp.
Tips: Bruk sjyen i posen til saus.