Søk:

Du er her: Forside /Tilberedningstips

Ribbe og Ribbenstek i stekepose

Vi opplever av og til utfordringer med våre etiketter som skal kunne åpnes for tilberedningstips. Se nedenfor for steketipsene.

Steketips Ribbe i stekepose:

  1. Forvarm ovnen til 220 °C. Viktig for å få sprø svor.
  2. Plasser ribben i stekpose med svorsiden opp i en langpanne eller i en ildfast form. Bygg opp ribben med en ball aluminiumsfolie under slik at den blir høyest på midten av stykket. Dette er viktig for å få sprø svor over hele ribben. Posen åpner seg under steking, så det er viktig at den ligger i ovnen med svorsiden opp gjennom hele steketiden.
  3. Stek ribben i 60 minutter på 220 °C. Fjern toppfilmen helt og stek videre i ca. 30-50 minutter til svoren er sprø.
  4. La ribben hvile i 10-15 minutter før du skjærer den opp.

Tips: Bruk sjyen i posen til saus.

Steketips Ribbenstek i stekepose:

  1. Forvarm ovnen til 220 °C. Viktig for å få sprø svor.
  2. Plasser steken i stekpose med svorsiden opp i en langpanne eller i en ildfast form. Posen åpner seg under steking, så det er viktig at den ligger i ovnen med svorsiden opp gjennom hele steketiden.
  3. Stek ribbensteken i 60 minutter på 220 °C. Fjern toppfilmen helt og stek videre i ca. 30-50 minutter til svoren er sprø.
  4. La ribbensteken hvile i 10-15 minutter før du skjærer den opp.

Tips: Bruk sjyen i posen til saus.